Dag van de Coach – Floreren – 30 euro korting ICF-leden

Dag van de Coach

Nederlanders zijn het meest gelukkig in de Europese Unie; zij zijn het meest tevreden over hun persoonlijke relaties, hun woonomgeving en tijdsbesteding. Toch floreert slechts een derde van de Nederlandse bevolking. Staat floreren niet gelijk aan gelukkig zijn? Wat is floreren eigenlijk? En wat levert het op?

Ivan Wolffers neemt u mee op zijn zoektocht naar het paradijs en geluk, en de belangrijke dingen in het leven. Lidewey van der Sluis, Rijn Vogelaar en Mathieu Weggeman schetsen tijdens het plenaire ochtendprogramma de weg naar florerende cliënten, organisaties en een bloeiende samenleving.

Tijdens de sessies leert u hoe die weg te bewandelen in uw coachpraktijk. Cliënten, teams en organisaties floreren het beste als u als coach dit ook doet: hoe dat te doen in het dagelijkse leven?

Joseph Oubelkas betuigt tot slot hoe te floreren als de wereld om je heen in elkaar stort.

Met bijdragen van: Ivan Wolffers, Lidewey van der Sluis, Rijn Vogelaar, Mathieu Weggeman, Joseph Oubelkas, Anje-Marijcke van Boxtel, Marco Buschman, Annette Gudde, Kees Klomp, Fred Matser, Carolien de Monchy, Marijke Schotanus – Dijkstra, Adélka Vendl, Judith Webber

30 euro korting ICF-leden

De Dag van de Coach vindt plaats op donderdag 8 juni 2017 met als thema Floreren. Als ICF-lid ontvang je € 30,00 korting op de toegangsprijs. Eerdere edities waren vroegtijdig uitverkocht; meld je dus snel aan!
Meer informatie en aanmelden: www.dagvandecoach.nl

Aanmelden - Dag van de Coach 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*