Het bestuur van ICF Netherlands

Annemarie van der Meer, MCC - voorzitter

Na mijn studie psychologie ben ik als ‘coach’ gaan werken, lang voordat dit woord in die zin bestond. Mijn eigen ontwikkeling in dit vak is dus hand in hand gegaan met de ontwikkeling van het vak zelf. ICF heeft daar in de laatste jaren enorm aan bijgedragen. Ik zet me er graag voor in dat andere coaches een vergelijkbare professionele weg kunnen gaan. Certificering is een teken dat je je vak serieus neemt en onderscheidt je van vele andere coaches.

Hester Hospes, ACC - secretaris

Jurist en bestuurskundige, projectleider. Analyseren en doorpakken is mijn stiel. En daarnaast het coachen volgens de strenge ICF-standaard. Er is niets mooiers dan het moment waarop het inzicht er ineens is en de energie weer gaat stromen. Het is goed voor iedereen als meer opdrachtgevers een ICF-certificering verwachten van de coaches die ze inhuren. Ik ben in het bestuur gegaan om te helpen bij het verder professionaliseren van ICF Netherlands, maar ook gewoon voor de gezelligheid!

Hermione Tomson, ACC - penningmeester

Het coachvak boeit mij sinds ik het bestaan hiervan ken. Voor mij betekent dit mensen in hun kracht krijgen. Ieder mens is uniek. Het is de kunst je eigen kracht te vinden en te laten groeien en bloeien. De coaching raakt voor mij aspecten als balans, vitaliteit en loopbaan. Mijn achtergrond is Hotelschool, Sociologie, Co-Active Coaching en veel ervaring in de zakelijke dienstverlening. Met plezier zet ik me nu in voor ICF om de professie van coaching te ondersteunen.

Ivone Bergsma, ACC - professionalisering

Een ervaren coach, consultant, toezichthouder. ACC gecertificeerd coach. Mijn passie en expertise liggen bij het versterken van mensen en organisaties. Mensen verder op weg helpen in hun zoektocht naar persoonlijke en leiderschapsontwikkeling, daar word ik blij van. Coach zijn is een vak, waarbij ik continu mezelf wil verbeteren. De ondersteuning hierbij vind ik bij de ICF. Lid zijn van het bestuur is voor mij ook een manier om de professionaliteit van ons vak uit te dragen en verder te verbeteren.

Contact opnemen met het ICF-bestuur? Klik hier.